Неділя, 19.05.2024, 11:10

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2010 » Травень » 16 » Всі дороги ведуть в Рим
13:54
Всі дороги ведуть в Рим
Паломницько-екскурсійний тур до Риму (економ)
з 10-16 червня 2012 р., 22-28 липня 2012 р., 
19-25 серпня 2012 р.,  23-29 вересня 2012 р.

(пожертва 270 + віза 35 Є)* інші дати паломництв уточнюйте



1 день, четвер. Збір групи біля собору св. Юра у Львові. 8:00 Спільна молитва в соборі св. Юра за щасливу поїздку. Виїзд на кордон. Прибуття в Будапешт. Поселення в готель. Вільний час.

 

Ввечері пропонуємо здійснити романтичну прогулянку на кораблі по Дунаю з келихом шампанського (15 €). Вечірній Будапешт в ілюмінації та розповіді гіда про історію цього міста залишать у вашому серці неповторні враження.

2 день, п’ятниця. Сніданок. Переїзд в Італію. Прибуття в передмістя Венеції орієнтовно о 17-18 год. Стоянка автобуса 8 год (згідно правил міжнародних пасажирських перевезень). Для бажаючих, самостійна прогулянка містом (доїзд до центральної частини Венеції на громадському транспорті 2 €).

 

Венеція - це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть поети і художники прославляли це місто і прикрашали його своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри грають для нас романтичну музику. Ми зможемо відчути ритм міста, поміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом... І, головне, зануритись в цю неповторну атмосферу найзезвичайнішого міста в Італії.

 

Хто має романтичну натуру, може здійснити мандрівку на гондолі старовинними водними вуличками Венеції, чи покататися на водному трамвайчику Вапоретто по Гранд Каналу.

 

Збір групи. Нічний переїзд до Риму.


3 день, субота. Прибуття в Рим. Відвідання церкви св. Альфонса, в якій зберігається ікона Матері Божої Неустанної Помочі, та базиліки Санта Марія Маджоре, де зберігаються ясла Ісуса та чудотворна ікона Матері Божої, яку ще називають "Спасіння народу римського". Час для молитви.

 

Розміщення в готелі. Короткий відпочинок.

Після обіду на нас чекає екскурсія «Вічним містом». Знайомство з Римом ми розпочнемо з його античної частини, грандіозних пам’яток розквіту Римської імперії: амфітеатру Колізею, Римського Форуму, Імператорських форумів, Капітолію… Відвідаємо символ Риму – фонтан Треві, прогуляємось площами Ротонда та Навона. Завершуємо екскурсію ми біля собору св. Петра в Ватикані.

У вартість входить: проїзд автобусом; проживання в готелях зі сніданками; екскурсії.

Додатково оплачується: вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти; оплата за в’їзд в Венецію - 10€; проїзд в громадському транспорті; Консульский збір - 35€ (крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар), діти до 18 років); особисті витрати;


*Організатори не несуть відповідальності за роботу митних, прикордонних, дорожніх служб, затори на дорогах, погодні умови та пов'язані з цим затримки в турі та можливі незручності.


Категорія: Паломництва | Переглядів: 1305 | Додав: yednist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Форма входу

Друзі сайту


Послання

Послання Матері Божої з Меджугор'є


Пошук

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0